Teollisuuden putkityöt Hämeenlinnasta käsin

Palveluihimme kuuluvat myös RST- ja HST-hitsaus

LVI Häme Oy on ammattitaidolla palveleva LVI-alan yritys, jolla on normaalien putki- ja linjasaneerausten ohella vuosien kokemus myös vaativista ja isoista putkitöistä; meiltä onnistuvatkin luotettavasti myös teollisuuden putkityöt. Hämeenlinnan ja lähikuntien teollisuusyritykset voivat soittaa meidät paikalle tekemään monipuolisesti niin asennus-, huolto- kuin korjaustyötkin. Hallitsemme RST- ja HST-hitsauksen. Ota yhteyttä ja kerro lisää siitä, minkälaista palvelua tarvitsisit!

Kysy lisää teollisuuden putkitöistä

Vankkaa ammattitaitoa teollisuuden putkitöihin

Teollisuuden putkitöissä urakoitsijan on tärkeää ymmärtää, että tuotannon saumaton toiminta ja jatkuvuus ovat prioriteettilistan kärjessä. Me LVI Häme Oy:ssä huomioimme tämän mahdollisimman hyvin ja pyrimme toteuttamaan teollisuuden putkityöt mahdollisimman vähällä haitalla ja minimaalisilla katkoksilla. Olemme palvelleet useita teollisuusyrityksiä, joten ymmärrämme asiakaskuntamme erityistarpeet.

Kysy tarjous palveluistamme

Toteutamme myös suuret ja vaativat teollisuuden putkityöt. Tiedustele myös huoltopalveluistamme: säännöllisellä huollolla korjaustöiden tarve vähenee ja tuotantosi toimii moitteettomasti ilman rikkoutumisesta johtuvia katkoksia. Tutustu myös referensseihimme ja kysy tarjous jo tänään!