Asennuta lämpöpumppu Hämeenlinnan seudulla

Asennamme niin ilmalämpöpumput, ilma-vesilämpöpumput kuin maalämpöpumputkin

Oletko miettinyt, sopisiko sinunkin kiinteistösi lämmitykseen lämpöpumppu? Hämeenlinnan seudulla palveleva LVI Häme Oy on lämpöpumppujen huoltoon ja asennukseen erikoistunut LVI-alan yritys. Asennamme ja huollamme ilma-vesilämpöpumput sekä ilmalämpöpumput että maalämpöpumput. Lämpöpumppujen lisäksi teemme ammattitaidolla myös muita LVI-alan töitä, kuten putkisaneerauksia sekä LVI-huoltoja ja -korjauksia. Asiakaskuntaamme kuuluvat niin yksityiset, yritykset kuin taloyhtiötkin, joita kaikkia pystymme palvelemaan yksilöllisesti & asiantuntemuksella.

Tarve lämpöpumpun asennukselle tai huollolle? Ota yhteyttä!

Ilmalämpöpumppu − aina sopivan lämpöistä sisäilmaa

Ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen. Ilmalämpöpumpun avulla sisällä on aina miellyttävä lämpötila, kun talven pakkasilla sisäilma on mukavan lämmintä ja kesän hellepäivinä miellyttävän viileää.

Ilmalämpöpumppua asentaessa on tärkeää ymmärtää, kuinka ilma kiertää parhaiten talon sisällä ja missä kohtaa talon ulkopuolella on paras paikka ulkoyksikölle. Tämä vaatii erikoisosaamista, minkä johdosta suosituksena on, että asennuksen suorittaa alan ammattilainen. Mikäli olet harkinnut ilmalämpöpumpun hankkimista. käänny meidän puoleemme.

Maalämpöpumppu − edullinen lämmitysratkaisu

Maalämpöpumppu sopii lämmönlähteeksi moniin kohteisiin. Esimerkiksi omakotitalot, rivitalot ja liikerakennukset lämpiävät edullisesti maalämpöpumpulla. Maalämpöpumpun etuja ovat esimerkiksi:

  • Jopa 70 % säästö lämmityskustannuksissa
  • Voidaan asentaa myös saneerauskohteeseen
  • Mahdollista yhdistää muihin lämmitysjärjestelmiin

Myös maalämpöpumpun asennus on ammattiosaamista vaativa prosessi, joten se kannattaa suunnitella huolellisesti ja tarkkaan. Siksi teemmekin suunnittelutyön yhdessä asiakkaan kanssa ja mietimme parhaat ratkaisut tapauskohtaisesti.

Lämpöpumppujen huolto ja asennus Hämeenlinnassa

Kun huolloista ja korjauksista huolehtii ajallaan, lämpöpumppu voi toimia jopa vuosikymmeniä. Huollossa ammattilainen puhdistaa ilmalämpöpumpun sisäosat ja tarkistaa, ettei vaurioita tai kulumia ole tullut. Samaten voit pyytää meidät säännöllisesti paikalle tarkistamaan maalämpöpumpun kunnon. Hoidamme huollot ja erilaiset korjaukset ammattitaidolla – ota yhteyttä ja kysy lisää niin katsotaan, miten voisimme olla parhaiten avuksi!