Lämpöpumput

Maasta veteen ja ilmaan.

Tutustu myös rahoitukseen ›

Lämpöpumput, asennukset & huollot Kanta-Hämeestä lähikuntiin

llmalämpö-, ilma-vesilämpö- ja maalämpöpumput ovat erinomaisia uusiutuvan energian lämmitysmuotoja kotitaloista kesämökkeihin

Oletko miettinyt, sopisiko sinunkin kiinteistösi lämmitykseen suosittu, taloudellinen ja ympäristöystävällinen lämpöpumppu? Jos olet, ota seuraava askel eli meihin yhteyttä! Olemme lämpöpumppujen asiantuntijoita Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeeseen, aina noin 150 km säteelle asti. 

Myymme ja asennamme ilma-vesilämpöpumput, ilmalämpöpumput sekä maalämpöpumput. Pumppuja voidaan asentaa omakotitaloihin, mökkeihin, taloyhtiöihin ja yrityskiinteistöihin. Palvelemme jokaista asiakasta yksilöllisesti, joten löydämme varmasti sopivan pumpun myös sinulle.

Me myös huollamme lämpöpumput. Kun huolloista ja korjauksista huolehtii ajallaan, lämpöpumppu voi toimia jopa vuosikymmeniä. Lue ohesta pienet tietopaketit eri pumppumalleista.

Ota yhteyttä ›

Ilmalämpöpumppu − aina sopivan lämpöistä sisäilmaa

Ilmalämpöpumppu on erinomainen ratkaisu kodin lämmitykseen ja jäähdytykseen. Ilmalämpöpumpun avulla sisällä on aina miellyttävä lämpötila, kun talven pakkasilla sisäilma on mukavan lämmintä ja kesän hellepäivinä miellyttävän viileää.

Ilmalämpöpumppua asentaessa on tärkeää ymmärtää, kuinka ilma kiertää parhaiten talon sisällä ja missä kohtaa talon ulkopuolella on paras paikka ulkoyksikölle. Tämä vaatii erikoisosaamista, minkä johdosta suosituksena on, että asennuksen suorittaa alan ammattilainen. Mikäli olet harkinnut ilmalämpöpumpun hankkimista, käänny meidän puoleemme.

Kysy lisää ilmalämpöpumpuista ›

Maalämpöpumppu − edullinen lämmitysratkaisu

Maalämpöpumppu sopii lämmönlähteeksi moniin kohteisiin. Esimerkiksi omakotitalot, rivitalot ja liikerakennukset lämpiävät edullisesti maalämpöpumpulla. Maalämpöpumpun etuja ovat esimerkiksi:

  • Jopa 70 % säästö lämmityskustannuksissa.
  • Voidaan asentaa myös saneerauskohteeseen.
  • Mahdollista yhdistää muihin lämmitysjärjestelmiin.

Myös maalämpöpumpun asennus on ammattiosaamista vaativa prosessi, joten se kannattaa suunnitella huolellisesti ja tarkkaan. Siksi teemmekin suunnittelutyön yhdessä asiakkaan kanssa ja mietimme parhaat ratkaisut tapauskohtaisesti.

Kysy lisää maalämmöstä ›

Ilma-vesilämpöpumppu tuo tuntuvat säästöt ja tasaisen lämmön

Ilma-vesilämpöpumppu, tunnettu myös nimellä VILP, on asennettavissa öljy- tai sähkölämmityksen tilalle tai rinnalle. Se tuo tasaisen lämmön sisälle, vaikka pakkanen paukkuisi kireästikin.

Tällä pumpulla asukas voi säästää 70 % lämmityslaskussa! Ympäristökin hyötyy pumpun käytöstä, sillä ilma-vesilämpöpumppu pienentää lämmityksestä aiheutuvia hiilidioksidipäästöjä merkittävästi. 

Valitset mitkä lämpöpumput tahansa, vaikutat myös kotisi arvoon positiivisesti. Ota yhteyttä, kerromme lisää!

Kysy lisää ilma-vesilämpöpumpsta ›

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

 

Pitkän linjan LVI-urakoitsijana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset – ja kehitymme alan mukana.

Etsimme ja luomme ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tiloje käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat tyytyväisiä asukkaita, haluttuja asuntoja sekä liiketiloja. 

Yhdestä sekajätelavasta on siirrytty kierrättämään mm. puu-, energia-, muovi-, betoni- ja posliinijäte, jolloin sekä rahallisia että luonnon resursseja säästyy. Päämääränämme on myös omalta osaltamme turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

 

Päivystys 24/7 Tilaa putkimies Pyydä tarjous