LVI-työt

Kotiin, taloyhtiöön ja teollisuuteen.

Ota yhteyttä ›

Monipuoliset LVI-työt Kanta-Hämeestä lähikuntiin

Suoritamme kaikenlaisia LVI-asennus- ja -huoltotöitä sekä kiireettöminä että kiireellisinä tilauksina

Meidän kanssamme LVI-työt eivät mene vikaa – tästä on vakuutena yli 10 vuoden alakokemus ja valtavasti kohteita, joissa on suoritettu erilaisia asennuksia sekä huolto- ja korjaustöitä Hämeenlinnasta kautta koko Kanta-Hämeen, aina lähikuntiin saakka (n. 150 km säteelle).

Meidät voit pyytää esimerkiksi:

  • uudisrakennusprojektiin vetämään putket, asentamaan lämmityksen ja ilmanvaihdon ratkaisut
  • saneerauskohteeseen tekemään putkiremontin kerros- ja rivitalon linjasaneerauksesta omakotitaloon
  • tekemään lämmitysremontin, jossa vanha lämmitys voidaan korvata tai sen rinnalle asentaa lämpöpumppu
  • huoltamaan lämpöpumput ja muut LVI-järjestelmät
  • tekemään pienet (hanan vaihdot, pesukoneiden asennukset) ja isot LVI-huoltotyöt
  • tekemään teollisuuden LVI-työt – lue ohesta lisää.

Olemme tarvittaessa paikalla pikana 24 h päivystävän putkimiehen voimin korjaamassa vuodot ja muut akuutit pulmat. Ota yhteyttä ja pyydä tarjous!

Pyydä tarjous ›

Teollisuuden putkityöt

LVI-työmme kattavat myös teollisuuden putkityöt, mukaan lukien RST- ja HST-hitsaukset. Otammekin mielellämme vastaan teollisuusyritysten tilaukset, niin asennus-, huolto- kuin korjausprojektit, sekä suuret että vaativatkin sellaiset.

Kokeneena urakoitsijana ymmärrämme, että tuotannon saumaton toiminta ja jatkuvuus ovat prioriteettilistan kärjessä, joten pyrimme toteuttamaan putkityöt minimaalisilla katkoksilla. Olemme palvelleet useita teollisuusyrityksiä, myös Sinä olet tervetullut tyytyväiseen asiakaskuntaamme!

Tiedustele myös sopimushuoltopalveluistamme: säännöllisellä huollolla korjaustöiden tarve vähenee ja tuotantosi toimii moitteettomasti ilman laiterikoista johtuvia katkoksia.

Pyydä tarjous ›

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

 

Pitkän linjan LVI-urakoitsijana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset – ja kehitymme alan mukana.

Etsimme ja luomme ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tiloje käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat tyytyväisiä asukkaita, haluttuja asuntoja sekä liiketiloja. 

Yhdestä sekajätelavasta on siirrytty kierrättämään mm. puu-, energia-, muovi-, betoni- ja posliinijäte, jolloin sekä rahallisia että luonnon resursseja säästyy. Päämääränämme on myös omalta osaltamme turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

 

Päivystys 24/7 Tilaa putkimies Pyydä tarjous