Monipuoliset LVI-työt Hämeenlinnassa

Palveluihimme kuuluvat LVI-asennus & LVI-huolto

Kun tarvitset apua asennustöihin, putket eivät pidä vettä tai ilmanvaihto ei toimi, käänny LVI Häme Oy:n ammattilaisten puoleen. Olemme tarjonneet monipuoliset LVI-työt Hämeenlinnassa jo yli kymmenen vuoden ajan; asennamme & huollamme putket, lämmityslaitteet ja ilmanvaihtolaitteet ammattitaidolla. Urakoimme sekä uudis- että saneerauskohteissa palvellen niin kotitalouksia, yrityksiä, taloyhtiöitä kuin teollisuuden toimijoitakin. Anna kokeneen ammattilaisen hoitaa LVI-asennukset ja -huollot − kutsu meidät paikalle!

Kysy tarjousta LVI-töistä

LVI-asennus − kattavat asennustyöt kaikkiin kohteisiin

Olipa kyseessä sitten putkiasennus, maalämpö- tai ilmalämpöpumpun asennus taikka ilmastointijärjestelmän asentaminen, voit luottaa meihin. LVI-asentajamme ovat kokeneita ammattilaisia, joilta sujuvat kaikki asennustyöt kohteeseen kuin kohteeseen. Tilaa LVI-asennus kotiin, mökille, taloyhtiöön tai vaikka tehtaaseen − työskentelemme vuosien kokemuksella.

LVI-huolto − korjauskohteet kuntoon ketterästi

Asiantunteva LVI-huolto pitää laitteet ja putkistot kunnossa ja toimintavarmoina vuodesta toiseen. Huoltopalveluihimme kuuluvat kaikenlaiset työt aina pienistä hananvaihdoista vaativiin teollisuuden putkistohuoltoihin. Hoidamme esimerkiksi:

  • putkistojen huolto ja korjaus
  • kaukolämpöön liittyvät venttiilien huollot
  • lämmitysjärjestelmien huolto, mm. lämpöpumppujen huolto
  • kaikki kotitalouksien pienet ja isot huoltotyöt

Älä epäröi soittaa meille pienissäkään huoltotoimissa. Kannattaa muistaa, että LVI-asioissa ennakoinnilla ja ajoissa reagoimisella voi säästää pitkän pennin.

Kutsu LVI-huolto oitis paikalle jos...

- Putkisto ei pidä vettä: merkkeinä voi olla esim. vedenpaineen lasku tai kostuneet rakenteet.


- Ilmanvaihto ei toimi.


- Lämpöjärjestelmä ei lämmitä enää kuten ennen tai lämmittää liikaa.


- Epäilet isompaa LVI-vauriota. Teemme tarkastuksen ja annamme tarjouksen remontista.