Rahoituslaskuri

Teitkö jo ostopäätöksen tuotteistamme ja palveluistamme? Nyt voit hyödyntää OP-rahoituksen ja jakaa kustannukset sinulle sopiviin eriin.

Mietityttääkö jokin asia? Ota yhteyttä ›

Käytössäsi OP:n rahoitus

Kun hankit meiltä Hämeenlinnasta esimerkiksi lämpöpumpun asennuksineen

Kauttamme on saatavilla Osuuspankin tarjoama rahoitus. Laskurilla näet kuukausierän haluamallesi lainasummalle ja maksuajalle. Saat saman tien rahoituspäätöksen! Luoton myöntää OP Yrityspankki Oyj. 

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

 

Pitkän linjan LVI-urakoitsijana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset – ja kehitymme alan mukana.

Etsimme ja luomme ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tiloje käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat tyytyväisiä asukkaita, haluttuja asuntoja sekä liiketiloja. 

Yhdestä sekajätelavasta on siirrytty kierrättämään mm. puu-, energia-, muovi-, betoni- ja posliinijäte, jolloin sekä rahallisia että luonnon resursseja säästyy. Päämääränämme on myös omalta osaltamme turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

 

Päivystys 24/7 Tilaa putkimies Pyydä tarjous