Tilaa putkimies

Se paikallinen rennon, mutta varsin väkevän osaamisen ammattilainen!

Kiiretapaus käsillä? Tilaa päivystävä putkimies ›

Putkimies palveluksessasi Kanta-Hämeestä lähikuntiin

Tilauksesta tullaan paikalle, kiireellisestikin!

LVI Hämeen putkimies on paikallinen, kotimainen ja kokenut ammattilainen Hämeenlinnasta, jolle voit soittaa tai jättää yhteydenottopyynnön kaikissa lämmitystä, vettä ja ilmanvaihtoa koskevissa asioissa. Hän ottaa vastaan niin akuutit kuin kiireettömät tilaukset (päivystys palvelee kellon ympäri numerossa 040 129 9907). 

Ota yhteys putkimieheemme, kun

  • talon lämmitys tai ilmanvaihto ei toimi oikein
  • putkisto vuotaa, voi ilmetä myös rakenteiden kosteutena tai vedenpaineen laskuna
  • viemäri tai lattiakaivo ei vedä
  • haluat kuulla uusista lämmitysvaihtoehdoista kotiisi tai olet jo hankkinut laitteen, kuten lämpöpumpun, mutta se pitää asentaa
  • muu LVI-järjestelmän asennus, korjaus tai huolto on ajankohtaista.

Jos et saa itse ratkaistua asioita, eikä oma osaaminen sitä aina mahdollistakaan, on parempi pyytää meidät paikalle. Mökille, omakotitaloon, asuinhuoneistoon tai vaikka tehtaaseen, me tulemme kaikkialle kautta Kanta-Hämeen ja lähikuntien. 

Kiireettömät tilaukset voit jättää oheisen lomakkeen kautta! 

Tilaa tästä putkimies ketterästi kohteeseesi

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

 

Pitkän linjan LVI-urakoitsijana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset – ja kehitymme alan mukana.

Etsimme ja luomme ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tiloje käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat tyytyväisiä asukkaita, haluttuja asuntoja sekä liiketiloja. 

Yhdestä sekajätelavasta on siirrytty kierrättämään mm. puu-, energia-, muovi-, betoni- ja posliinijäte, jolloin sekä rahallisia että luonnon resursseja säästyy. Päämääränämme on myös omalta osaltamme turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

 

Päivystys 24/7 Tilaa putkimies Pyydä tarjous