Laadulla toteutettu putkiremontti Hämeenlinnassa

Saneeraamme ammattitaidolla kotien, yritysten ja taloyhtiöiden putkistot

Putkiremontti on suuritöinen remontti, johon on syytä aina palkata ammattilainen. Olipa kyseessä sitten omakotitalo, yritystila tai kerrostalo, LVI Häme Oy on luotettava yhteistyökumppani toteuttamaan putkiremontti. Hämeenlinnan seudulla toimiva yrityksemme on putki- ja linjasaneerausten ammattilainen; hoidamme jokaisen urakan aikataulussa, siististi ja sopimuksen mukaan. Koska jokainen putkiremontti on yksilöllinen, sovimme kaikista toimenpiteistä ja yksityiskohdista erikseen. Putkiremontin hinta ja kesto riippuvat myös täysin kohteesta. Putkiston ikääntyessä koko rakennus on vaarassa − huolehdithan siis, että putkiremontti tehdään ajoissa!

Ota yhteyttä & pyydä tarjous

Kerrostalon linjasaneeraus

Kerrostalon linjasaneeraus on taloyhtiölle suuri urakka, joka käsittää useimmiten muutakin kuin vain pelkät näkymättömissä olevat putket. Yleensä samalla uusitaan myös kylpyhuoneiden eristys, laatoitus ja kalusteet, joiden lisäksi uusitaan tai korjataan mahdollisesti myös lämmitysvesiputket ja lämpöpatterit. Koska kerrostalon linjasaneerauksessa avataan rakennuksen rakenteet, samalla voi uusia myös ilmanvaihdon tai sähkö- ja tietoliikennejohdotukset. Ennen linjasaneeraukseen ryhtymistä onkin hyvä kartoittaa kaikki taloyhtiön tarvitsemat remontit ja katsoa, kannattaako ne toteuttaa samanaikaisesti.

Omakotitalon putkisaneeraus

Omakotitalon putkisaneeraus on huomattavasti sujuvampi urakka kuin taloyhtiön linjasaneeraus, koska urakoitava kohde on kerrostaloon verrattuna kompakti. Ajoissa tehty putkiremontti voi säästää huomattavasti aikaa ja rahaa, kun ennakoinnilla voidaan välttää putkirikot ja vesivahingot. Erityisesti vanhemmissa taloissa kannattaa putkien kuntoa seurata säännöllisesti. Kuten kerrostaloissakin, usein putkiremontin yhteydessä tehdään myös kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti.

Katso myös teollisuuden putkityöt