Putkiremontit

Koteihin, taloyhtiöihin ja yritystiloihin.

Ota yhteyttä ›

Meiltä putkiremontti Kanta-Hämeestä lähikuntiin

Saneeraamme ammattitaidolla kotien, yritysten, kerros- ja rivitaloyhtiöiden putkistot

Putkiremontti on suuritöinen urakka, mutta kokeneen ammattilaisen käsissä mittavakin saneeraus hoituu sujuvasti ja laadukkaasti. LVI-töiden asiantuntijoina meiltä hoituvat niin omakotitalon, yrityskiinteistön, kerrostalon kuin rivitalon putkistoremontit Hämeenlinnasta koko Kanta-Hämeeseen, aina lähikuntiin noin 150 km päähän asti.  

Ota yhteyttä meihin, kun taloyhtiösi kunnossapitosuunnitelmaan kuuluu linjasaneeraus tai kotitalosi putket alkavat ikääntyä ja saavuttaa uusimisen ajankohdan. Ajoissa tehty remontti säästää sekä taloa että lompakkoa.

Mitä putkiremontti sitten maksaa? Putkiremontin hinta ja kesto riippuvat täysin kohteesta, joten pyydä meidät käymään luonasi, niin laadimme hinta-arvion työstä.

Ota yhteyttä ›

Kerrostalon linjasaneeraus

Kerrostalon linjasaneeraus on taloyhtiölle iso urakka, joka käsittää useimmiten muutakin kuin pelkät näkymättömissä olevat putket. Yleensä samalla uusitaan kylpyhuoneiden eristys, laatoitus ja kalusteet, joiden lisäksi uusitaan tai korjataan mahdollisesti lämmitysvesiputket ja lämpöpatterit. Kauttamme on hankittavissa myös kylpyhuoneiden laatat ja vesikalusteet, joista asukkaat voivat valita mieleisensä. 

Koska linjasaneerauksessa avataan talon rakenteet, samalla voidaan vaihtaa ilmanvaihto tai sähkö- ja tietoliikennejohdotukset. Ennen hankkeeseen ryhtymistä onkin hyvä kartoittaa kaikki taloyhtiön tarvitsemat remontit ja katsoa, kannattaako ne toteuttaa samanaikaisesti.

Me otamme mielellämme hoitaaksemme linjasaneerauksen osuuden taloyhtiössäsi, joten pyydä tarjous!

Pyydä tarjous linjasaneerauksesta ›

Omakotitalon putkisaneeraus

Omakotitalon putkiremontti on huomattavasti sujuvampi urakka kuin taloyhtiön, koska urakoitava kohde on kerrostaloon verrattuna kompakti. Ajoissa tehty putkiremontti voi säästää huomattavasti aikaa ja rahaa, kun ennakoinnilla voidaan välttää putkirikot ja vesivahingot.

Erityisesti vanhemmissa taloissa kannattaa putkien kuntoa seurata säännöllisesti. Kuten kerrostaloissakin, usein putkiremontin yhteydessä tehdään kokonaisvaltainen kylpyhuoneremontti. Meiltä saat koko urakoinnin ohella myös kylpyhuoneen pintamateriaalit erilaisista laatoista vesikalusteisiin. 

Pyydä tarjous kotitalosi putkisaneerauksesta ›

Vastuullisuus ja kestävä kehitys

 

Pitkän linjan LVI-urakoitsijana olemme nähneet materiaalien kehittymisen, uuden teknologian läpimurron sekä yhteiskunnan ja asiakkaiden tarpeiden muutokset – ja kehitymme alan mukana.

Etsimme ja luomme ratkaisuja kiinteistöjen arvon ylläpitämiseen, nostamiseen ja elinkaaren pidentämiseen sekä asukkaiden, työyhteisöjen ja muiden tiloje käyttäjien viihtyvyyden parantamiseen. Kestävä rakentaminen, energiatehokkaat teknologiat ja rakennuskannasta huolehtiminen tuottavat tyytyväisiä asukkaita, haluttuja asuntoja sekä liiketiloja. 

Yhdestä sekajätelavasta on siirrytty kierrättämään mm. puu-, energia-, muovi-, betoni- ja posliinijäte, jolloin sekä rahallisia että luonnon resursseja säästyy. Päämääränämme on myös omalta osaltamme turvata nykyisille ja tuleville sukupolville hyvät elämisen mahdollisuudet.

 

Päivystys 24/7 Tilaa putkimies Pyydä tarjous